Acpet – Port News

Triomf indiscutible: Lorenzo Cerretelli i Carlos Martínez es coronen campions del Barcelona ILCA Màster Championship 2024

Breaking News

maig 03
10:42 2024

En la categoria femenina, la victòria va ser per a Elena Saez del RCN Barcelona, seguida per Silvia Ravetllat del CN El Balís.53682824439_c05e24918f_c

Amb èxit culmina l’edició 2024 del Barcelona ILCA Màster Championship, que va tenir lloc els dies 26, 27 i 28 d’abril en les aigües de la ciutat Comtal. Més de 90 regatistes provinents de 13 països i tres continents es van congregar en les instal·lacions del Barcelona International Sailing Center (BISC) per a participar en aquest emocionant campionat, que se celebra des de 2018.

Al llarg del cap de setmana, el clima va variar entre dies assolellats i plujosos, però el vent va ser present, especialment durant les dues primeres jornades, en les quals es va completar el total de proves previstes: tres per dia, i una el diumenge. En total, es van realitzar set regates, de les quals es va descartar el pitjor resultat.

En la categoria ILCA 7, Lorenzo Cerretelli, partint com a favorit, va confirmar les expectatives en liderar des de la primera jornada i mantenir la seva posició privilegiada fins al final, amb un total de 8 punts, revalidant la seva victòria de la passada edició. El podi d’aquesta categoria el van completar Leandro Rosado del RCN Barcelona, amb 24 punts, i Carlos Echavarri del RCM Santander, amb 30 punts.

Per part seva, en la categoria ILCA 6, Carlos Martínez va demostrar un lideratge indiscutible des de la primera prova, obtenint un total de cinc primers llocs, un segon lloc i un tercer lloc (el descart), la qual cosa li va assegurar la primera posició en el podi amb un total de 7 punts. L’italià Roberto Giacalone es va emportar el subcampionat amb 28 punts, seguit molt de prop pel regatista britànic Ian Jones, que va obtenir el bronze amb un total de 32 punts.

En la categoria femenina, la victòria va ser per a Elena Saez del RCN Barcelona, seguida per Silvia Ravetllat del CN El Balís en segon lloc, i l’holandesa Dirma Eisenga del ZV Ooterplaz en tercer lloc.