Acpet – Port News

Sandro Portune, Àlex Martínez i Sedna Rom es proclamen guanyadors en les seves categories en el Trofeu Cornudella

Breaking News

gener 30
00:49 2024

La Regata per a les classes Iniciació, Techno, Racebaord i iQFoil, va ser organitzada pel CN El Balís.Foto-Destacada-e1701708042477-1

El cap de setmana del 2 i 3 de desembre el Club Nàutic El Balís va organitzar el Trofeu Cornudella per a les classes Iniciació, Techno, Racebaord i iQFoil. Amb un total de cinc proves diversos esportistes del Club Nàutic Salou van poder aconseguir pujar al podi. En la categoria iQFoil Sots19 Sandro Portune es va proclamar vencedor i César Alonso va aconseguir la segona posició, en la categoria iQFoil Sots17, David Muñoz es va fer amb la tercera plaça del podi.

A la flota Techno, Alex Martínez es va proclamar vencedor en la categoria Sots17 i Liam Requena va aconseguir la tercera posició, seguits pel regatistes també de Salou, Victor Pujol i Roger Molné amb la quarta i cinquena posició respectivament.

En la categoria Techno Sots15, la regatista Sedna Rom es va proclamar guanyadora seguida d’Emma Pujol amb la segona posició femenina. Valèria Baldrich va aconseguir la segona posició en la classificació absoluta de la categoria Techno Plus.

A la flota Raceboard, Ramon Batista va situar-se en la segona posició de la general, seguit pel regatista Roger Cabezas amb la tercera posició. A la flota d’iniciació, gran debut del regatista Joan Llagostera que aconsegueix una cinquena posició de la general.