Grup Nomo, cuina japonesa de referència, obre un nou restaurant al CN Sant Feliu de Guíxols

El xef nipó Naoyuki Haginoya estarà al comandament de la cuina amb una carta que fusionarà el millor de la gastronomia japonesa i productes mediterranis
Aquest mes de març el Grupo Nomo, amb diversos restaurants japonès de referència a Barcelona, ha obert conjuntament amb Mas de Torrent el Nomo Nàutic, consolidant la oferta gastronòmica del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.
El xef executiu del Grup Nomo, el nipó Naoyuki Haginoya, estarà al comandament de les cuines amb una carta que fusionarà el millor de la cuina japonesa i els productes més frescos del mediterrani.
Borja Molina-Martell, soci del Grup Nomo, va destacar durant la presentació del nou establiment, “la espectacular ubicació en la qual es localitza, al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, ja que, entre altres motius, es troba a tocar de l’escenari del Festival Porta Ferrada”, afegint que també col·laboraran gastronòmicament amb el Festival.
/ ACPET-CN Sant Feliu de Guíxols