Acpet – Port News

El RCN de Barcelona i el CN El Balís, campió i subcampió respectivament de Catalunya d’Optimist

Breaking News

juliol 16
15:52 2024

El Campionat el van disputar els 11 millors clubs nàutics del rànquing català (CN Cambrils, CN El Balís, CN Vilanova, Real CN Barcelona, CN El Masnou, CN l’Escala, CN Garraf, CN Palamós, CV Blanes, CN Vilassar de Mar i Gen Roses). Captura de pantalla 2024-07-16 a las 15.50.45

El Reial Club Nàutic Barcelona es va procalmar, a Roses, campió de Catalunya de Vela en la categoria Optimist després de vèncer, al millor de tres regates, al Club Nàutic El Balís en una final molt disputada. El CN El Balís es va avançar al RCN Barcelona en guanyar la primera regata. Però en la segona, quan semblava que els regatistes de Sant Andreu de Llavaneres sentenciarien el campionat, els navegants del Club Nàutic de Barcelona van saber refer-se per a empatar en la final i guanyar també la tercera i última regata per a proclamar-se campions de Catalunya d’Optimist per equips.

En la final de consolació el Club Nàutic El Masnou va guanyar al Club Nàutic Cambrils en vèncer en les dues primeres regates.

Aquest Campionat de Catalunya per equips d’Optimist el van disputar els 11 millors clubs nàutics del rànquing català (CN Cambrils, CN El Balís, CN Vilanova, Real CN Barcelona, CN El Masnou, CN l’Escala, CN Garraf, CN Palamós, CV Blanes, CN Vilassar de Mar i Gen Roses). Una competició en la que el dissabte s’havien de disputar 55 proves per a enfrontar-se tots contra tots. Però la falta de vent va fer que només se celebressin 25 proves, havent-se de disputar el diumenge les 30 regates que faltaven, més les semifinals i les finals.