Així es va viure el Festival Gastronòmic de la Xina a Port Fòrum
El visitant va poder gaudir de diferents espectacles com la dansa del lleó o la desfilada de les llanternes amb forma de peix, música tradicional i contemporània i demostracions culinàries.
El primer Festival Gastronòmic de Xina va omplir el Port Fòrum de sabors, espectacles i cultura. El cap de setmana de l’11 i 12 d’octubre milers de persones van poder gaudir d’una experiència única que va combinar el millor de la gastronomia xinesa, la cultura tradicional i un ambient festiu per a totes les edats.
Els qui es van acostar al Port Fòrum van poder recórrer més de 20 casetes de menjar xinès, amb plats típics de diferents regions del país: des dumplings acabats de fer fins a fideus estirats a mà, passant per dolços tradicionals i te artesanal. A més, hi va haver 10 casetes més dedicades a la cultura xinesa i l’artesania, on es podia descobrir des de cal·ligrafia fins a pràctiques de benestar.
L’ambient no va poder ser millor: vam poder gaudir de diferents espectacles com la dansa del lleó o la desfilada de les llanternes amb forma de peix, música tradicional i contemporània i demostracions culinàries, tot a l’aire lliure i en un espai privilegiat al costat del mar.
/ Ports de Catalunya (ACPET) – Port Fòrum




